Tysktalande kundtjänstmedarbetare till välkänt Umeåföretag

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Om du tycker om att arbeta i ett högt tempo och brinner för att ge den bästa servicen till kunderna, då kommer du att trivas hos vår kund!
Du kommer ingå i ett tysktalande team och hantera frågor från ett stort antal länder. För den här rollen krävs det därför att du talar och skriver flytande tyska. Du anställs av Clockwork men arbetar ute hos vår kund som har sitt kontor i Umeå. Uppdraget är på heltid med tillträde augusti och kommer pågå till maj nästa år.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du att hantera orderflöde, inbetalningar, leveranser samt ge kunderna en personlig och professionell service, främst via telefon och mejl men även i våra sociala kanaler. Du kommer även att ansvara för att returer och reklamationer hanteras på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Rollen innebär att du skapar och bibehåller goda relationer med externa kunder samt interna kontakter och har fingertoppskänsla när det gäller att guida kunder rätt bland företagets produkter.

Din profil

Vi tror att du har några års erfarenhet av kundservice och kundkommunikation, där du arbetat med en utpräglad servicekänsla. Du är kommunikativ lagd med en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både när det gäller svenska, engelska och tyska. Har du en påbyggnadsutbildning mot ekonomi eller motsvarande är det meriterande.

Som person är det såklart viktigt att du brinner för att ge service och att ge det lilla extra. Du har ett prestigelöst arbetssätt och trivs när du får lösa problem. Arbetet kräver att du är resultatinriktad och att du tar egna initiativ. Samtidigt som du är självständig är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta. Du är mogen och trygg i dig själv och tycker om när det är mycket att göra.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Stina Lindahl, via tfn; 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 2 juli, via www.clockworkpersonal.se.

Kontaktperson(er)

Stina Lindahl
0733-51 27 14

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2017-06-19

Tysktalande kundtjänstmedarbetare till välkänt Umeåföretag

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy