Montör

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar robusta produkter för radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer och portar. Vi har mer än 50 års erfarenhet inom utveckling av högkvalitativa produkter för radiostyrning av industriella och mobila applikationer.
Sedan 2016 ingår Åkerströms i Allgon koncernen, en svensk företagsgrupp som utvecklar och levererar trådlösa produkter och system för industriella miljöer. Allgon är ett noterat bolag på Nasdaq OMX First north Stockholm.

Vi söker nu ytterligare två montörer till vår produktion i Björbo. Tillträde i augusti och tjänsten är löpande.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att montera Åkerströms produkter. Det är framför allt radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer och portar så intresset av teknik måste finnas och något vi kommer prioritera högt. Produkterna är ofta kompletta system där både sändare, mottagare och anslutningskablar levereras till kunder. Detta innebär montering av elektronik moduler, lödning av anslutningar och koppling av de olika unika produkterna. Det är ett arbete som kräver hög noggrannhet då varje produkt är kundunik och byggs ihop på olika sätt. Produkterna innehåller elektronik i form av PCBA som monteras i chassi/höljen och blir fjärrkontroller och olika mottagare.

Din profil

För att trivas som montör hos Åkerströms bör du ha en positiv attityd och inställning. Du har ett driv att lära dig nya saker och är inte rädd för att ta egna initiativ. Ett stort teknikintresse är en förutsättning och du har minst gymnasieutbildning, gärna el-teleteknisk. Du har tidigare erfarenhet från elektronikproduktion, gärna som montör i produktionsmiljö. Kunskap om produktionsflöden, produktionskvalité och effektivisering är meriterande. Löd certifikat eller löd vana är önskvärt. Datavana (MS Office) samt körkort är ett krav.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Johanna Mogren Sundqvist, johanna.mogren@clwork.se. Vi gör löpande urval så sök tjänsten snarast via www.clockworkpersonal.se.

Kontaktperson(er)

Johanna Mogren Sundqvist
073-3512705

Anställningsomfattning

Heltid

Publiceringsdatum

2017-06-19

Montör

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy