Bilvårdstekniker

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Rolf Ericson-företagen är auktoriserad återförsäljare av Volvo personbilar och lastvagnar, Renault personbilar och lätta transportbilar samt Dacia personbilar och lätta transportbilar. Sedan starten 1952 har företaget funnits i Dalarna.

Idag har vi anläggningar för försäljning och service av personbilar samt lätta transportbilar i Borlänge och Falun via dotterbolaget Rolf Ericson Bil i Dalarna AB. Försäljning och service av lastvagnar finns i Borlänge samt Mora och drivs av dotterbolaget Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar AB. Koncernen omsätter ca. 900 miljoner kronor och har 200 anställda.

Vi söker nu en bilvårdstekniker till vår anläggning i Falun med tillträde omgående.

Dina arbetsuppgifter

Som bilvårdstekniker blir din arbetsuppgift att rekonditionera nya och begagnade fordon. Du kommer att ingå i ett av våra team som ständigt arbetar med att överträffa våra kunders förväntningar.

Din profil

För att trivas i rollen som Bilvårdstekniker ser vi att följande egenskaper passar in på dig:

•Serviceinriktad
•Effektiv
•Tekniskt lagd
•Bilintresserad
•Noggrann
•Lättlärd
•Har ett öga för detaljer
•Körkort

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Vi gör löpande urval, så sök snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2017-06-25.

För frågor om tjänsten, kontakta Konsultchef Johanna Mogren Sundqvist, 073-351 2705. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Kontaktperson(er)

Johanna Mogren Sundqvist
073-3512705

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Falun

Publiceringsdatum

2017-06-15

Bilvårdstekniker

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy