Fastighetsskötare/parkarbetare till Borlänge

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar varierande skötseluppgifter så som grönytehållning, fastighetsskötsel, beskärning av träd och buskar, underhåll och service m.m.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba som fastighetsskötare/parkarbetare och är tillgänglig omgående. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande jobb eller har relevant utbildning inom området. Körkort B är ett krav eftersom du kan komma att köra bil i tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, positiv, kvalitetsmedveten och noggrann person. Vidare är du självgående, ansvarsfull och kan planera din arbetstid. Det är viktigt att du är en lättsam person med god samarbetsförmåga. För att passa in i vår profil samt hos våra kunder är det ett krav att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsort: Borlänge
Arbetstider: kl. 7:00-16:00
Uppdragsperiod: start omgående t.o.m. sista oktober

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Therese Lindström, via mail therese.lindstrom@clwork.se. Då vi kontinuerligt tillsätter medarbetare arbetar vi löpande med intervjuer, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdagen är 2017-06- 30 men tjänsterna ska tillsättas omgående därför vill vi gärna ha in din ansökan redan idag!

Kontaktperson(er)

Therese Lindström

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Borlänge

Publiceringsdatum

2017-06-15

Fastighetsskötare/parkarbetare till Borlänge

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy