Gymnasielärare naturkunskap

Om oss

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal.

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker en gymnasielärare med inriktning naturkunskap. I ditt arbete som gymnasielärare kommer du att arbeta med elever, både enskilt och i helgrupp. Du kommer ingå i ett av skolans arbetslag och arbeta tillsammans med övrig personal på skolan. Att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor är inga problem för dig. Som lärare har du en viktig arbetsuppgift att ha elevernas lärande i fokus och arbeta för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Detta ställer krav på ledarskap, tydlighet och strategiskt tänkande. Du kan ge eleverna en helhetssyn i vad ämnet innebär och hjälper dem att se sammanhang och nyttan i att ha olika kunskaper och erfarenheter inför deras kommande utveckling.

Tjänstens omfattning är beroende av vilken ämneskombination du har, dock är den tillsvidare och placerad i Uppsala.

Din profil

Vi söker först och främst dig som är behörig lärare och har erfarenhet av att undervisa inom naturkunskap. Andra ämnesbehörigheter i kombination med naturkunskap är meriterande. Även du som inte är behörig men har rätt erfarenhet och kompetens kan vara intressant. Du har god datorvana och känner dig trygg i att använda digitala läromedel är fördelaktigt.

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Kanske har du pedagogisk erfarenhet sedan tidigare inom utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid. Men oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein tfn: 073-351 27 27.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Kontaktperson(er)

Fred Hussein
073 351 27 27

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Uppsala

Publiceringsdatum

2017-06-15

Gymnasielärare naturkunskap

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy