Är du en webutvecklare som söker nya utmaningar?

Om företaget

StayLive jobbar med livestreaming och distribution och har funnits sedan 2013. Vi driver streamingplattformar och jobbar främst med kunder inom sport, där idrottsförbund varit vårt stora fokus. Vi vill vara det självklara valet för idrottsföreningen, förbundet eller arrangören för att livesända deras evenemang. Tillsammans med partners erbjuder vi kunden en helhetslösning, eller med delar utefter behov.

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare på StayLive kommer du att ingå i ett team med korta beslutsvägar, som utvecklar plattformar och tjänster åt nuvarande och nya kunder. I teamet arbetar du med både frontend och backend, och för att göra detta på ett framgångsrikt sätt har du kunskap inom både javascript och PHP. Du gillar att ta till dig nya tekniker och metoder, för att hela tiden ligga i framkant i dagens snabba utveckling.

Vad krävs för att trivas hos oss?
•Du har arbetat tidigare eller känner till AngularJS 1, Node.js och har erfarenhet inom PHP. Även meriterande om du arbetat med ramverket video.js, annars lär vi dig.
•Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
•Du gillar att arbeta under eget ansvar.

Det är meriterande om du även har kunskap inom:
•UX, design osv, för frontrelaterade roller.
•Videoströmning inom HLS

Tjänsten är på heltid, och sker ifrån Stockholm. Staylive tar hjälp av Clockwork för att ta emot ansökningar, så skicka din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Vid frågor kring tjänsten kontakta Johannes Rubensson på telefonnummer 072 543 55 74 eller johannes@staylive.se.

Kontaktperson(er)

Petter Lundgren

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-06-16

Är du en webutvecklare som söker nya utmaningar?

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy