Lärare att motivera och inspirera elever på IM

Om företaget

Skolan är en mindre skola som bedriver utbildning på introduktionsprogrammet (IM). Skolan ligger centralt i Säter med nära till naturen och sjön Ljustern. Här finns även närhet till sport- och simhall och skolan har även egna ljusa och fräscha lokaler. Sedan skolan startades år 1999 har skolan arbetat med att använda IT i undervisningen och att ha pedagogiska arbetsmetoder som kan anpassas till varje elevs individuella behov och förutsättningar. Som lärare på skolan arbetar du nära eleverna samtidigt som du har möjlighet att arbeta med digitala verktyg och individanpassa din undervisning.

Dina arbetsuppgifter

Till skolans IM-program söker vi nu en behörig/legitimerad lärare att undervisa på IM i flera olika ämnen, gärna idrott och hälsa, SO, NO eller engelska, men även andra ämnen kan vara aktuella. Du kommer att undervisa elever som inte fått betyg i alla ämnen från grundskolan. Detta ställer krav på att du som lärare kan möta elever som inte haft en spikrak skolgång. Att skapa motivation och intresse i ditt/dina ämnen kommer vara en viktig del i denna tjänst. Du kommer i ditt arbete att ingå i ett arbetslag och samarbeta med andra lärare.

Tjänsten har omfattning på cirka 75 % med start i 14 augusti. Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Din profil

Vi söker dig som är lärare för högstadiet eller gymnasiet och har behörighet/legitimation att undervisa i idrott och hälsa, SO, NO eller engelska. Som lärare är du engagerad och kan möta elever utifrån deras behov och där de befinner sig i sin inlärning. Du är genuint intresserad för att arbeta med människor och kan bygga relationer till såväl elever och vårdnadshavare som kollegor. Som person är du positiv till och har god förståelse för elever från olika kulturer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med elever som har särskilda behov.

Är du den vi söker? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Pernilla Hindsberg tfn: 073-351 27 33

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Kontaktperson(er)

Pernilla Hindsberg
073 351 27 33
Julia Thorsberg
073 351 27 45

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Säter

Publiceringsdatum

2017-06-16

Lärare att motivera och inspirera elever på IM

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy