Säljare & projektledning

Om företaget

StayLive jobbar med livestreaming och distribution och har funnits sedan 2013. Vi driver streamingplattformar och jobbar främst med kunder inom sport, där idrottsförbund varit vårt stora fokus. Vi vill vara det självklara valet för idrottsföreningen, förbundet eller arrangören för att livesända deras evenemang. Tillsammans med partners erbjuder vi kunden en helhetslösning, eller med delar utefter behov.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är helt ny, vilket ger dig stora möjligheter att vara med och påverka hur du vill se den. Vi tror att flexibiliteten kommer att vara stor i tjänsten, vilket vi tror att du gillar.

Placeringsort kommer att vara Stockholm, men med möjlighet till kombination av distansarbete efter överenskommelse. Tjänsten kan innehålla resor, vilket är viktigt att du även tycker om den delen. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor? Det gillar vi. Hör av dig till Pontus Karsbo på telefon 0722 368 912 eller pontus@staylive.se, så talar vi mer. Staylive tar hjälp av Clockwork för ansökan av tjänsten.

Kontaktperson(er)

Petter Lundgren

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2017-06-16

Säljare & projektledning

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy