Lagerarbetare

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar robusta produkter för radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer och portar. Totalt antal anställda är ca 35 personer vilka samtliga arbetar på företagets huvudkontor i Björbo, Dalarna. 2018 har Åkerströms 100 års erfarenhet inom utveckling av högkvalitativa produkter för radiostyrning av industriella och mobila applikationer. Sedan 2016 ingår Åkerströms i Allgonkoncernen, en svensk expansiv företagsgrupp som utvecklar och levererar trådlösa produkter och system för industriella miljöer. Allgon är ett noterat bolag på Nasdaq OMX First North Stockholm. För ytterligare info besök gärna www.akerstroms.se och www.allgon.se

Vi söker nu en person för vår lagerverksamhet. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera in/utgående gods, plocka material mot produktions/tillverkningsorder, samt plocka/packa och emballera kundorder. Även utveckling och effektivisering av lagerverksamheten är en central del.

Din profil

För att trivas i rollen som Lagerarbetare stämmer du in på följande beskrivning;

• Positiv attityd och inställning
• Teknikintresserad
• Minst gymnasieutbildning, gärna inriktning El-Teleteknisk
• Truck behörighet A1, A2, B1 är önskvärt, men ej krav
• Flerårig erfarenhet från lagerhanterings tjänster
• Kunskap om lagersystem, lagerprinciper och lagereffektiviseringar
• Datavana (MS Office), samt erfarenhet från olika affärssystem

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Johanna Mogren Sundqvist, johanna.mogren@clwork.se. Vi gör löpande urval och tillsättning beräknas omgående, så sök tjänsten snarast via www.clockworkpersonal.se, dock senast 26 november.

Kontaktperson(er)

Johanna Mogren Sundqvist
073-3512705

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gagnef

Publiceringsdatum

2017-11-07

Lagerarbetare

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy