Produktionschef

Om företaget

Krylbo Verkstäder AB är ett företag som varit verksamt i snart 40 år. Vi är ca 20 anställda och omsätter ca 22 miljoner. Företaget utför kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning, i svart och rostfritt höghållfast stål. Våra kunder och leverantörer, i Sverige och internationellt, finns främst inom gruv-, stål-, kraft och pappersmassaindustrin. Vi är certifierade enligt 1090-1, 3834-2 och FR2000 (baseras på ISO9000/14000).

Dina arbetsuppgifter

Krylbo Verkstäder AB rekryterar nu en Produktionschef. Som produktionschef har du övergripande ansvar för produktionen och dess utveckling genom ständigt förbättringsarbete, i enlighet med företagets mål och visioner. Du ansvarar för daglig ledning och utveckling av personalen samt att driva och följa upp företagets mål och resultat. I rollen ingår också att arbeta med order- och offertberedning. Du kommer även vara ledningens och företagets representant i kvalitetsfrågor, miljöfrågor och fastställa vilka leverantörer som behövs. Du ansvarar också för att upprätthålla nivåer enligt våra certifieringar, och arbetar därmed att säkerhetsställa att företaget lever upp till de krav som ställs både i verkstad och fält. Du rapporterar till företagets VD och ingår i ledningsgruppen.

Din profil

Vi söker en person med erfarenhet av att ha arbetat som produktionschef inom industrin i ett medelstort tillverkande företag. Du ska vara affärsmässig och van att ta ansvar för företagets lönsamhet genom att arbeta med produktivitet och ständiga förbättringar för en mer kosnadseffektiv produktion. Som person är du en driven ledare som arbetar målorienterat och skapar engagemang och delaktighet i organisationen. Du trivs med att arbeta nära processerna, är handlingskraftig, proaktiv och drivande samtidigt som du trivs med att vara aktiv i utvecklings- och strategifrågor. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter, både internt och externt.

Krylbo Verkstäder AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2017-08-25. Ytterligare information lämnas av rekryteringskonsult Angelica Carlsson tel. 0733-512704.

Kontaktperson(er)

Angelica Carlsson
0733512704
Jan Johansson
0733512702

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Avesta

Publiceringsdatum

2017-07-12

Produktionschef

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor