Inspirerande ma/no-lärare

Om oss

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Noretskolan är en F-9 skola i Mora med ca 600 elever.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa åk 7 i matematik och no-ämnena. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna och elevhälsoarbetet. Mentorskap kan ingå i tjänsten.
Tjänstens omfattning är heltid, 100% med start den 16 augusti, eller så fort som möjligt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst (ferietjänst) och arbetsort är i Mora.

Din profil

Du är behörig/legitimerad lärare för grundskolan i matematik och no. Du är genuint intresserad av att arbeta med människor och kan bygga relationer till både barn och vuxna. Som person är du engagerad, positiv och förstående, vilket innebär att du kan möta elever utifrån deras behov och där de befinner sig i sin inlärning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Hindsberg tfn: 073 – 351 27 33


Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Kontaktperson(er)

Pernilla Hindsberg
073-351 27 33

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Mora

Publiceringsdatum

2017-08-11

Inspirerande ma/no-lärare

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy