Elevassistent till Djusholm omgående

Om oss

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu

Om företaget

Nu har du möjlighet att arbeta i en integrerad årkurs 5-6 som elevassistent/resurs. Det är en mindre skola med hjärtat för barnen och deras välmående Pedagogerna lägger sin fokus på elevernas utveckling och att leda de till att bli självständiga och trygga individer i framtiden. På denna skola så ser vi varandra, vi är hjälpsamma, vi har förståelse för varandra men framför allt så ska varje elev känna sig trygg. Eftersom skolan har ett mindre elevantal så har pedagogerna möjlighet att knyta kontakt med alla elever och bygga starka relationer som stöttar de i skolansarbete och deras vardag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara med och stötta en elev i årkurs 5 både under skoltid och fritidstid. Du kommer ha kollegor runt om kring dig som stöttar och ni tillsammans hjälps åt att leda eleverna i klassen.
Du kommer vara med och planera elevens utvecklingsplan.
Tjänsten är på heltid med start omgående och pågår under läsåret 17/18.

Din profil

Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbeta inom skolansverksamhet. Du kanske tidigare har arbetat som resurs/elevassistent eller fritidspersonal? Du kanske är utbildad fritidsledare/barnskötare?
Du känner dig trygg i din arbetsroll och som pedagog. Du har ett tydligt ledarskap och tar hänsyn till verksamhetens värdegrunder. Du känner dig även trygg med den vardagliga föräldrakontakten.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt.


Har du frågor om tjänsten?
All kontakt går via Caroline Martin på tfn: 073-351 27 48

Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, kontakta oss för mer info.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Titta gärna in på:
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
facebook.com/groups/rektorer

Kontaktperson(er)

Caroline Martin
0733512748
Safia Jaouhari
0733512753

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Danderyd

Publiceringsdatum

2017-08-11

Elevassistent till Djusholm omgående

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy