Lärare årskurs 4-6

Om oss

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Skolan är en grundskola med elever i årskurserna F-6. Här går cirka 470 elever och skolan bedriver även fritidsverksamhet. Lärarna på skolan arbetar ihop i arbetslag tillsammans med speciallärare och elevhälsoteamet. En viktig del i skolans synsätt på kunskap och pedagogik är ”den röda tråden”. Det innebär att elevernas kunskapsutveckling ses som en alltid pågående process som lärarna ständigt bygger ut. Detta kräver givetvis engagerade och kunniga lärare!

Skolan ligger centrala Säter och hit tar du dig enkelt via allmänna kommunikationer. Säter har goda pendlingsmöjligheter mellan såväl Borlänge som Hedemora och Avesta – men även andra orter.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en grundskollärare för årskurs 4-6. I ditt arbete som lärare kommer du ha det övergripande ansvaret för en årskurs 4 på skolan. Det innebär att du kommer att planera och genomföra undervisning samt göra bedömningar. Det innebär också att du kommer att vara mentor för klassen och hålla i föräldramöten och utvecklingssamtal.

Tjänsten är på 100 % och tillsvidare med start omgående.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare mot grundskola årskurs 4-6, är lärarstudent, och/eller har ett par års erfarenhet av att arbeta som klasslärare. Du är kreativ, lösningsorienterad och en tydlig ledare. Du kan, med andra ord, hitta på lösningar när det behövs och skapa en miljö för eleverna där de får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Du samarbetar även gärna med andra pedagoger. Meriterande är om du kan undervisa i matematik och NO.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Pernilla Hindsberg tfn: 073-351 27 33

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu

Kontaktperson(er)

Pernilla Hindsberg
073 351 27 33
Julia Thorsberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Säter

Publiceringsdatum

2017-10-12

Lärare årskurs 4-6

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy