Industrimekaniker

Om företaget

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter drygt 6 miljarder SEK (år 2016).
Munters fabrik i Tobo är Munters enda fabrik i Sverige. Här tillverkas avfuktarsystem som säljs främst i Europa och Asien. Fabriken har för närvarande ca 200 anställda. För ytterligare information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter

Till Munters söker vi en mekaniker till det produktionsnära underhållet. Som mekaniker har du en stor del i det kontinuerliga arbetet mot en störningsfri och kostnadseffektiv produktion. I arbetet ingår att vara delaktig i såväl förebyggande som avhjälpande underhållsinsatser samt i förbättringar och investeringsprojekt. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är:
smörjning, renovering av utrustning, felsökning, nyinstallation,
dokumentation av arbetsorder och beredskapsarbete.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat mot eller inom industrin. Du är en problemlösare med ett positivt driv, meriterande är erfarenhet från underhållsarbete, förbättringsarbete och VVS.

Du som person är van att ta ett stort ansvar och att arbeta självständigt, men kan även arbeta i ett team. Du är noggrann och har god ordning under höga krav på kvalitet, samt god förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift, men framför allt är du självgående, med ett tekniskt/praktiskt intresse.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Isabelle Ramström på telefon 073-351 27 38. Vi arbetar med tillsättningen löpande, så ansök så snart som möjligt, men senast den 11 november, via www.clockworkpersonal.se.

Tjänsten är en hyr-rekrytering där du initialt kommer att vara anställd på Clockwork och därefter tjänstgöra hos vår kund, för att om alla parter är nöjda, övergå till anställning direkt hos kund.

Kontaktperson(er)

Isabelle Ramström
0733512738

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Tierp

Publiceringsdatum

2017-10-11

Industrimekaniker

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy