IT-utvecklare som vill förändra

Om oss

Empori system AB startade som en del av ett datautbildningsföretag. År 1997 påbörjades utvecklingen av första versionens publiceringsverktyg.
Verktyget har sedan förändrats löpande under ett antal versioner, mars 2017 lanserades vår senaste version Empori med nytt gränssnitt för enklare hantering, modernare utseende och snabbare laddningstider.

Om företaget

Vi arbetar ständigt med utveckling och förädling av våra system. Emporis ambition är att behålla och bygga vidare på den position man idag har på marknaden. Därför söker vi nu en ny IT-utvecklare som vill hänga med oss in i framtiden.

Jobbar du idag på ett företag i storstadsregionen och vill ha en förändring i livet? Funderar du dagligen på om det är så här livet ska vara tills man går i pension? Stress, köer, höga huslån, oberäkneliga tider för hämtning/lämning av barnen och därtill brist på storslagen natur med fyra riktiga årstider. I Borlänge regionen är köerna obefintliga, huspriserna låga och skidåkningen nära. En fördom kring att lämna storstadspulsen är att det är svårare att hitta kvalificerade arbeten på mindre orter. Men det är absolut inte så att karriären behöver stanna av för att man lämnar storstadslivet. Borlänge är den stad i Sverige som har flest IT-företag räknat per invånare.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både med kundprojekt och intern utveckling av vår tjänsteportfölj.

Din profil

I tidigare roller har du arbetat med utveckling och projektledning och eventuellt management. Troligtvis har du mångårig erfarenhet av utveckling i Microsoftmiljö. Har du dessutom en relevant utbildning och erfarenhet av arkitektur eller kodstruktur blir vi extra intresserade men det viktigaste är att du brinner för systemutveckling och ständigt vill utvecklas och lära dig mer.
Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för IT och teknik. Då du kommer att vara en viktig kugge i utvecklingen ser vi att du är en kreativ och entreprenöriellt lagd person som ständigt kommer med idéer och förslag på förbättringsområden.


För ytterligare information kontakta rekryteringsansvarig på Clockwork: Petter Myhlback 0733-512703. Sista ansökningsdag 2017-11-05

Kontaktperson(er)

Petter Myhlback
0733-512703

Anställningsomfattning

Heltid

Tjänstgöringsort

Borlänge

Publiceringsdatum

2017-10-10

IT-utvecklare som vill förändra

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy