Poppos söker markanläggare.

Om företaget

Calle startade redan 2003 som enskild företagare, och bildade aktiebolag 2008 som är dagens Poppos. Företaget har ökat från enmansföretag till ett kunnigt och sammansvetsat team med en betydande maskinpark. Poppos AB har sin bas i Sala och majoriteten av jobben utförs i Sala och Västerås med omnejd. Poppos AB hjälper till med alla typer av jobb, stora som små. Man har lång erfarenhet av markarbeten, dränering och grundarbeten.

Dina arbetsuppgifter

Som markanläggare hos Poppos AB kan du få arbeta med följande: stensättning/murar, grunder, gjutning, anläggning gräsmatta, avlopp, rivning, källarisoleringar, snöröjning, anläggning pooler, med mera. Poppos AB sysslar med många olika typer av arbeten och du kommer ingå i ett drivet och skojfriskt gäng.

Din profil

Vi ser gärna att du har förarbevis/maskinvana för grävmaskin och hjullastare. Även att du har några års erfarenhet inom branschen. Du som söker ska vara självständig och noggrann samt lyhörd för kundens önskemål. Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Poppos AB med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB. Vill du veta mer om tjänsten kontakt konsultchef Tobias Ahlin 073-3512717.

Kontaktperson(er)

Tobias Ahlin
073-3512717

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sala

Publiceringsdatum

2017-10-10

Poppos söker markanläggare.

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy