Materialhanterare

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

SMTE Teknik AB är en del av Bergkvist Svets & mek AB. BSM är ett komplett verkstadsföretag och underleverantör inom ståltillverkning för stål, byggande, papper, energi-och gruvindustri. Företaget är baserat i en 6500m2 i Borlänge innehållande gas/fin-plasmaskärning, skärning, bockning, svetsning, bearbetning och montering av mekanik/el/hydraulik. Företaget sysselsätter också ett team av resande stålmontörer. BSM är certifierad för svetsningstandarden EN ISO 3834-2 och uppfyller kraven i ISO 9001, ISO 14001 och SS EN 1090-2.

Dina arbetsuppgifter

Som materialhanterare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med sortering av material och pall, ansvara för buffertlager och assistera arbetsledare. Du kommer även att bistå vid leverantörers reklamationer och returhantering, via telefon och mail. Arbetet kommer även innefatta viss montering, avsändning av gods och andra diverse ärenden.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har någon form av teknisk bakgrund eller har ett tekniskt intresse. Du är en strukturerad och noggrann person med bra ordningssinne då det tidvis är högt tempo och mycket att hålla reda på. Ett krav för tjänsten är att man har god datorvana och körkort B. Har man truckkort och traverskort är det meriterande men inte ett krav.

Uppdragsperiod: Start omgående t.o.m. 6 månader framåt och chans till förlängning
Arbetstider: Dagtid, men det kan förekomma skiftgång vid behov

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 2017-10-29. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson(er)

Tobias Ahlin
073-3512717
Angelica Carlsson
073-3512704

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Borlänge

Publiceringsdatum

2017-10-10

Materialhanterare

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy