Receptionist till framgångsrikt IT-bolag!

Om oss

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget

Vår kund växer och vill nu utöka sitt team med en receptionist till Umeåkontoret. Detta är tillfället för dig att arbeta i en bred roll med många kontaktytor med administrativa men också mer praktiska uppgifter, dessutom för en innovativ aktör inom IT-branschen. Trivs du med att arbeta självständigt i en gemytlig miljö och med arbetsuppgifter som kräver att du är serviceinriktad? Då är denna tjänst rätt för dig. Du kommer till en början att anställas av Clockwork men för rätt person finns möjlighet till inrekrytering hos kund.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som receptionist innebär att du arbetar med ett brett spektrum av uppgifter såsom att ta emot besökare, sköta inköp, leveranser och beställningar. Du kommer även att hantera felanmälningar och ser till att kontoret hålls rent och snyggt. Du sköter intranätet samt hanterar enklare personaladministration.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet av service i en tidigare roll. Du är flexibel och tillmötesgående samtidigt som du har för vana att alltid ge god service. Du har också ett starkt driv och en förmåga att prioritera. Du bör kunna arbeta självständigt samt med stöd av övriga kollegor. Du är prestigelös, har en förmåga att se vad som behöver göras och inte vara rädd för att hugga i. Då rollen innebär både externa och interna kontakter är det viktigt att du är utåtriktad. Självklart har du också ett strukturerat sätt att arbeta och ett öga för detaljer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Stina Lindahl, på tfn: 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 31 oktober, via www.clockworkpersonal.se.

Kontaktperson(er)

Stina Lindahl
0733-51 27 14

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2017-10-10

Receptionist till framgångsrikt IT-bolag!

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy