Digital Marknadsförare Webb till internationellt bolag

Om företaget

Konftel är ett ledande företag och starkt varumärke inom telefonmöteslösningar. Vi har hjälpt företag och organisationer runt om i världen att träffas i distansmöten i nära tre årtionden. Av erfarenhet vet vi att telefonmöten är ett effektivt sätt att spara tid, pengar och samtidigt bidra till en bättre miljö. Vi vet också att hög ljudkvalitet är avgörande för produktiva möten. Det är därför vår patenterade ljudteknik OmniSound® är inbyggd i alla Konftels telefoner. Produkterna säljs globalt under varumärket Konftel. Vårt huvudkontor ligger i Umeå. Läs mer om företaget och produkterna på www.konftel.com

Vill du arbeta i en modern internationell miljö där du ges stora möjligheter att påverka, driva och styra vår digitala marknadsföring? Drivs du av att arbeta självständigt operativt och att kunna ta initiativ på strategisk nivå? Vi söker dig som vill bli vår digitala ninja och tillsammans med vårt oslagbara team nå ut på den globala marknaden.

Dina arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare hos oss kommer du arbeta med att utveckla och driva effektiv digital marknadsföring och kommunikation mot våra målgrupper. Då vi säljer konferensprodukter globalt via distributörer och deras nätverk av återförsäljare är de digitala kanalerna, så som webb, e-postmarknadsföring och sociala plattformar, vår enda möjlighet att på egen hand kommunicera med återförsäljare och slutkunder. Därför blir din roll en mycket viktig del i vår verksamhet och du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du själv många gånger förväntas vara initiativtagare.

Huvudsakliga ansvarsområden:

• Löpande underhåll och utveckling av Konftels webbsajt
• Konvertering av webbesökare mot mål
• Ansvara för både on-site och off-site SEO
• Optimera processer för marketing automation
• Hantera köpt synlighet och kampanjer online – produktion för våra digitala kanaler

Din profil

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har en akademisk utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Önskvärt är att du har erfarenhet från utveckling i moderna publiceringsverktyg så som Sitecore eller likande plattformar, hantering och analys av kunddata, samt kunskap i Microsoft CRM. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i HTML5 och CSS3, samt mycket goda kunskaper i engelska (både tal och skrift).

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser därför gärna att du som person är initiativrik, positiv, kreativ och självgående. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och lätt för att samarbeta men samtidigt vågar du ifrågasätta.I denna roll är passion för digital marknadsföring och webbutveckling, med ständig koll på vad som anses vara best practice i webb- och UI/UX-kretsar, en förutsättning för att kunna lyckas. Varmt välkommen med din ansökan!

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Mattias Adolfsson på tfn: 0733-51 27 25 eller Emelie Wijk, på tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den 2 november, via www.clockworkpersonal.se.

Kontaktperson(er)

Mattias Adolfsson
0733512725
Emelie Wijk
0733512728

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2017-10-12

Digital Marknadsförare Webb till internationellt bolag

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy