Maskinsnickare

Om företaget

Familjen Claesson startade kökstillverkningen redan på 50-talet. Snickeriet ligger i Krylbo, på gångavstånd från den välkända järnvägsstationen. Här byggs kök och annan inredning ordervis utifrån varje beställares önskemål. Inredningarna tillverkas av erfarna och kunniga snickare och målare som ser jobbet som ett hantverk, även om det idag används en modern teknisk maskinpark. Vi är 15 glada medarbetare och omsätter idag drygt 20 miljoner kronor om året.

Dina arbetsuppgifter

Är du CLAESSONKÖKs nästa medarbetare? Och gillar du att arbeta i produktionsmiljö? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som maskinsnickare.

Vi producerar högkvalitativa kök där allt är kundanpassat. I första hand kommer du att arbeta med tillverkning och montering av inredning men sedan ska du även vara öppen för andra delar i produktionskedjan så som maskinbearbetning och ytbehandling. Rotation är en viktig del i verksamheten.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet inom snickeribranschen, både med ren hopsättning och montering av träprodukter. Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna från bygg- eller industriprogrammet. Din erfarenhet från produktion och tillverkning gör att du har goda möjligheter att snabbt sätta dig in i arbetet. Har du arbetat med datorstyrda maskiner ser vi det som meriterande.

Du har hög arbetsmoral och stort engagemang. Då kvalitet är viktigt för oss och slutkund så ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vi ser mer än gärna att du är driven och initiativrik. Du fungerar såväl självständigt som i grupp och är duktig på att kommunicera. Svenska i både tal och skrift är ett krav.

Arbetstider: Dagtid, måndag-torsdag 6.30-16.00, fredag 6.30-13.00.
Anställningsform: Provanställning/tillsvidareanställning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i denna process. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpnade under ansökningstiden.

CLAESSONKÖK samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 20 maj. För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Angelica Carlsson 073-3512704 eller angelica.carlsson@clwork.se

Kontaktperson(er)

Angelica Carlsson
0733512704

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Avesta

Publiceringsdatum

2018-04-27

Maskinsnickare

Skicka ditt CV till oss

Vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor